Interview om “Bræk”

I dag optræder jeg i Den Røde Stol på Danmarks Læringsfestival i samtale med Eiler Jensen om min ungdomsroman “Bræk”. Kom, og lyt med, hvis I nu tilfældigvis er i Bella Centeret ved frokosttid. http://bit.ly/1iXfRcv

Tillykke, Emma Pi!

En af mine dygtige elever på Gentofe Kulturskolers forfatterhold vandt MGP i går. Tillykke, Emma Pi!

http://www.dr.dk/Ultra/mgp/2014/nyheder/xx-vaeltede-arena-fyn.htm

Mere mere mere … tak

Ved et tilfælde faldt jeg over denne blog af en skolebibliotekar, der er meget begejstret for Bræk:

Tak for de fine ord. Jeg arbejder skam på en ny ungdomsbog. Desværre arbejder jeg meget langsomt …

Stem på Emma PI!

En af mine elever på forfatterlinjen på Gentofte Kulturskoler er i finalen i MGP 2014. Hun valgte at bruge forfatterskolen som setting for et baggrundsinterview, der vil blive bragt i løbet af foråret, så vi kan lære finalisterne at kende.

Emma Pi er sej. Stem på Emma Pi og sangen Du ser den anden vej!

Læs mere om MGP her.
Billetter fås her.

“De gale” indstillet til PING-prisen 2013

“De Gale” af Mikkel Sommer, Fupz og mig er blevet indstillet til PING-prisen 2013 i kategorien bedste tegneserie. Det er næsten ligesom at være indstillet til en Oscar, bare bedre! Og vi er i godt selskab!

Læs mere her.

 

2.Y læser Herodot

Herodot

To piger fra 2.y læser Herodot

 

I dag har jeg haft den udsøgte fornøjelse at undervise 2.y på Zahles Seminarieskole i Perserkrigene fra slaget ved Maraton til søslaget ved Salamis. Herunder opstilling af en falanks i klassen, udnyttelse af territoriet (og anbefalinger til hvordan dette kan udnyttes i sneboldskampe).

På billedet læser to piger fra klassen Herodot. På oldgræsk naturligvis (“Vildt flotte bogstaver!”). Der blev selvfølgelig også tid til at tale grimt om Efialtes. Da jeg var færdig, kastede en af drengene sig bogstavelig talt på knæ og tiggede mig om også at fortælle noget om Alexander den Store.

 

 

open
Get Adobe Flash player